Nieuwjaarswensen Voor 2022

Lieve lezer, 

Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn columns en de positieve reacties die ik daarop kreeg het afgelopen jaar! Ik hoop dat 2022 een jaar mag worden waarin je verder groeit, je nieuwe mooie, dierbare herinneringen mag creëren en misschien ook wel een stukje openheid durft te laten zien. Ik wil je een hele fijne en veilige jaarwisseling wensen! 

Liefs,  Merel

Lieve jij

Jij die net als elk ander een nieuw jaar in gaat Misschien kijk je vol bewondering terug Of is er een hoop ellende wat je achter je laat Ook ik laat dingen achter, maar stiekem? Neem ik alles mee van het jaar ervoor Zo wil ik leren van het oude, opnieuw ontdekken Mag ik nieuwe keuzes maken en bouw ik door Zonder altijd te kunnen voorspellen Wat er op ons af komen gaat Wie er op ons pad zullen komen En wie ons leven weer verlaat Ik gun jou het mogen ontdekken Dat je jezelf de tijd en ruimte geven kan Leren, fouten en nieuwe keuzes mogen maken Het opstellen van jouw eigen plan Jij die net als elk ander een nieuw jaar in gaat Laten we delen, openstaan voor de ander Wees trots,  dankbaar voor waar je op dit moment staat

Liefs fleur

Hee lieve lezer,

Misschien dat je deze dagen enorm lastig vindt, maar dat geeft niet. Toch hoop ik dat je op dit jaar met een goed gevoel kan terugkijken. Het is ook niet allemaal makkelijk geweest. Misschien heb je last gehad het coronavirus. Of ben je nog niet zo ver dan waar je wilt zijn. Maar dat is helemaal niet erg. Ik ben blij dat je er bent. Blijf doorzetten, topper! Jij kan dit! Voor het nieuwe jaar wens ik je toe dat je gezond blijft, verder vooruit kan gaan en beetje bij beetje meer kan genieten van alles ondanks dat stomme corona gedoe!

Dikke nieuwjaars knuffel! Sherlienne

Lieve lezer,

Ik hoop dat je kunt terugkijken op warme feestdagen en een jaar waarop je kunt terugkijken met een liefdevolle blik naar jezelf. Je bent misschien nog niet waar je wilt zijn maar je hebt een jaar achter de rug waarin je weer nieuwe ervaringen hebt opgedaan en verder bent gegroeid tot de persoon die je nu bent. Ik wens je een jaar toe met de mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen, te leren en te ontdekken en vooral te houden van…

Lieve groet,
Inger

Voor komend jaar wens ik dat jij je hart mag gaan volgen. Dat jij de focus mag gaan leggen op waar jij blij van word, Maar ook ruimte overlaat om als het even minder gaat, dit er ook te laten zijn. Want deze twee dingen, maken deel uit van jouw groeiproces.

Liefs, Fauzy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer blogs van deze auteur

Dun zijn is niet de norm

 ‘als je dun bent, mag je niet zeuren, moet je blij zijn dat je er zo uitziet en gaan andere zichzelf vaak vergelijken met hoe jij eruit ziet…’ Ik kwam pas geleden een video tegen waarin de volgende zin werd gebruikt: ‘ik ben niet dun, maar zit wel lekker in

Meer lezen »

Alleenstaande Ouderschap

‘het loslaten van een gezinsplaatje viel me ontzettend zwaar, het voelde als een grote faal.’ Het alleenstaande ouderschap , ik ben er inmiddels alweer bijna 6 jaar bekend mee. ik denk dat het ouderschap zelf al een mega rollercoaster is, maar ik heb enorme struggles ervaren wat betreft mijn emoties.

Meer lezen »

Terugblik 2021

‘het afgelopen jaar ben ik veel drempels overgegaan, , en als ik terugkijk ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het heeft me heel veel moois gebracht’ Het is alweer December! Wat betekend dat de #ikbenOpen columns 1 jaar bestaan! Ik wil in deze column dan ook terugblikken op

Meer lezen »

kindermishandeling

 ‘Zodra hij thuis kwam, was de spanning direct voelbaar’ Deze week staat in het teken van ‘de week tegen Kindermishandeling’. De afgelopen maanden heb ik geschreven over de huiselijke geweld situatie waar we als gezin zijnde jaren in geleefd hebben. Vandaag sluit ik deze reeks columns af. Dit betekend niet

Meer lezen »

Stil Verdriet

‘ook al had ik zo ontzettend veel verdriet,  ik bleef maar voelen dat mijn verdriet er niet mocht zijn.’ De Dood. Een onderwerp wat moeilijk bespreekbaar is. Iets wat me van kinds af aan al bezig hield. Avonden lang waarin ik weer huilend naar beneden kwam. Bang voor het onbekende.

Meer lezen »

de confrontatie

‘waar ik de dader recht in zijn ogen aan kon kijken, heb ik teruggepakt wat hij op mijn jonge leeftijd van mij afgenomen had…’ 2 jaar geleden heeft er een rechtszaak plaatsgevonden. Terwijl er na jaren van mishandelingen en stalking de eerste keer eindelijk ruimte was voor mij om mijn

Meer lezen »