Columnist Larisse

“Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden”.

Ik ben Larisse, 29 jaar, betrouwbaar, eerlijk, loyaal, zorgzaam, punctueel en rustig. Ik kan soms chaotisch, onrealistisch, dromerig, slordig en spontaan zijn. Heel soms kan ik bemoeierig of bazig overkomen. 

Mijn hobby’s zijn voornamelijk mijn hondje verzorgen en trainen, mijn eigen internet radio programma maken, af en toe een tekening voor volwassen inkleuren en af en toe een blog schrijven over mijn eigen leven. Ik heb ervaring met spreken voor klassen in gastlessen over mentale gezondheid en autisme. Ook heb ik 1 keer mee gedaan in een promotie filmpje voor ik ben open. En ik hoop ervaring op te doen in het schrijven van blogs. Ik zou het ook leuk vinden om een keer een gast vlog te doen. Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden.

Mijn passies zijn huisdieren en dan voornamelijk mijn eigen hondje, (pop) muziek en (koken) bakken. In mijn vrije tijd ga ik graag een dagje relaxen in een wellness centrum, een dagje helemaal uit mijn dak gaan in een pretpark, een dagje plezier in een waterpark met glijbanen vind ik ook erg leuk om te doen en ik vind het mooi om rond te lopen in een dierentuin. 

#Larisse #column #autisme

Ik kijk graag tv naar wie is de mol, het perfecte plaatje en verschillende detectives. Mijn muzieksmaak is heel breed van The Beatles tot Davina Michelle en van Marco Borsato tot Allan Parsons project.

Ik heb ervaring met spreken voor klassen in gastlessen over mentale gezondheid en autisme. Ook heb ik 1 keer mee gedaan in een promotie filmpje voor ik ben open. En ik hoop ervaring op te doen in het schrijven van blogs. Ik zou het ook leuk vinden om een keer een gast vlog te doen. Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer blogs van deze auteur

Stil Verdriet

‘ook al had ik zo ontzettend veel verdriet,  ik bleef maar voelen dat mijn verdriet er niet mocht zijn.’ De Dood. Een onderwerp wat moeilijk bespreekbaar is. Iets wat me van kinds af aan al bezig hield. Avonden lang waarin ik weer huilend naar beneden kwam. Bang voor het onbekende.

Meer lezen »

Emoties

‘ik merkte dat ik na elke teleurstelling steeds somberder werd. ‘ Ik heb autisme en dan vooral op het sociale en emotionele gebied. Voor zover ik me kan herinneren weet ik dat ik heel emotioneel was. Mijn gevoelens en emoties gingen vaak met hele hoge pieken: heel erg blij, vrolijk

Meer lezen »

Gepest

‘Pesten is iets wat mij voor de rest van mijn leven heeft beïnvloed. Mijn zelfvertrouwen, mijn zelfbeeld, mijn vertrouwen in andere mensen’ Op de basisschool had ik geen echte vrienden. Omdat ik daardoor vaak alleen was, was het makkelijk om mij te pesten. Het begon met wat voor hen grapjes

Meer lezen »

stage en werk

Larisse verteld in deze column hoe het is om met een beperking aan stage en werkplekken te komen.

Meer lezen »