Columnist Larisse

“Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden”.

Ik ben Larisse, 29 jaar, betrouwbaar, eerlijk, loyaal, zorgzaam, punctueel en rustig. Ik kan soms chaotisch, onrealistisch, dromerig, slordig en spontaan zijn. Heel soms kan ik bemoeierig of bazig overkomen. 

Mijn hobby’s zijn voornamelijk mijn hondje verzorgen en trainen, mijn eigen internet radio programma maken, af en toe een tekening voor volwassen inkleuren en af en toe een blog schrijven over mijn eigen leven. Ik heb ervaring met spreken voor klassen in gastlessen over mentale gezondheid en autisme. Ook heb ik 1 keer mee gedaan in een promotie filmpje voor ik ben open. En ik hoop ervaring op te doen in het schrijven van blogs. Ik zou het ook leuk vinden om een keer een gast vlog te doen. Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden.

Mijn passies zijn huisdieren en dan voornamelijk mijn eigen hondje, (pop) muziek en (koken) bakken. In mijn vrije tijd ga ik graag een dagje relaxen in een wellness centrum, een dagje helemaal uit mijn dak gaan in een pretpark, een dagje plezier in een waterpark met glijbanen vind ik ook erg leuk om te doen en ik vind het mooi om rond te lopen in een dierentuin. 

#Larisse #column #autisme

Ik kijk graag tv naar wie is de mol, het perfecte plaatje en verschillende detectives. Mijn muzieksmaak is heel breed van The Beatles tot Davina Michelle en van Marco Borsato tot Allan Parsons project.

Ik heb ervaring met spreken voor klassen in gastlessen over mentale gezondheid en autisme. Ook heb ik 1 keer mee gedaan in een promotie filmpje voor ik ben open. En ik hoop ervaring op te doen in het schrijven van blogs. Ik zou het ook leuk vinden om een keer een gast vlog te doen. Ik hoop dat jullie mijn schrijfstijl en verhalen inspirerend vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer blogs van deze auteur

Wonen met begeleiding

“Ik heb een vorm van autisme waardoor het voor mij lastiger is om nieuwe vaardigheden, gewoontes en routines te leren.” Ik heb een vorm van autisme waardoor het voor mij lastiger is om nieuwe vaardigheden, gewoontes en routines te leren. Daarbij is mijn moeder altijd overbeschermend geweest en mijn vader

Meer lezen »

De 2e wereldoorlog

‘Wij zouden het in deze tijd niet kunnen voorstellen hoe het is om in die angst te leven. Noch kunnen wij ons voorstellen hoe erg het was wat er in de kampen allemaal gebeurde.’ De vader en moeder van mijn oma waren ook Joods. Haar vader heeft geprobeerd vooruit te

Meer lezen »

In memoriam Ernst Verduin

‘Veel mensen hebben zware levenslange trauma’s overgehouden aan wat ze allemaal hebben mee gemaakt in de 2de wereldoorlog’ Ernst Verduin was een familielid van mij. Hij is overleden op 10-12-2021 op 94 jarige leeftijd. Hij is overleden aan een combinatie van longontsteking en corona. Ernst was 1 van de familieleden

Meer lezen »

Dromen

‘ik dagdroom graag over dagjes weg, weekendjes weg, mooie vakanties die ik graag nog zou willen maken.’ Dromen zijn er op verschillende manieren. Je kunt dromen tijdens het slapen, dat doe je niet bewust. Ze zeggen dat je dan verwerkt wat je heb mee gemaakt. Sommige zeggen dat je iets

Meer lezen »

begeleide reizen

‘Doordat andere reizigers zware beperkingen hadden, had ik ook weinig sociaal contact met de rest van de groep.’ In het verleden heb ik een begeleide reis gedaan voor mensen met een beperking in Nederland met als dagjes uit veel pretparken en een enkele dierentuin. De uitjes waren leuk maar helaas

Meer lezen »

Emoties

‘ik merkte dat ik na elke teleurstelling steeds somberder werd. ‘ Ik heb autisme en dan vooral op het sociale en emotionele gebied. Voor zover ik me kan herinneren weet ik dat ik heel emotioneel was. Mijn gevoelens en emoties gingen vaak met hele hoge pieken: heel erg blij, vrolijk

Meer lezen »